Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit februari, 2013 tonen

Action shoplog!

Wie houd er nou niet van om bij de Action te shoppen? Oke er zullen mensen misschien wel zijn die er niet van houden. Het is er druk, iedereen duwt je aan de kant. En ook al is het nog zo goedkoop, sommige mensen willen het alsnog gratis! Maar goed, ik dwaal af van het onderwerp. Ik heb lekker geshopt bij de Action en ik show jullie graag mijn aankopen. Bekijk het filmpje om te zien wat ik gekocht heb! Zoals jullie al kort in het filmpje hoorde heb ik geen computer en/of pc meer waarmee ik aan mijn blog kan werken. Super jammer natuurlijk! Ik ga druk sparen voor een laptop zodat ik in ieder geval weer kan bloggen, want I love it! Hebben jullie nog een tip voor een goede laptop? )Op een Apple na want dat is iets buiten het budget) Laat het mij weten in de comments.  Liefs Anouschka 

OOD Mickey is Magical

Dit keer een OOTD en niet in een filmpje. Soms weet ik iemand te strikken die foto's wil/kan maken. Dankjewel vriendjelief! Daarom een OOTD vandaag maar dan in foto's. Zoals jullie zien is mijn haar ook weer geverfd en weer lekker rood! Ik ben er blij mee, toen ik het eruit waste dacht ik dat mijn vriend een grapje maakte. Hij keek mij geschrokken aan en zei ; Het is paars! Slik, dat was niet de bedoeling! Gelukkig toen het opdroogde viel het wel mee. Nu is het mooi rood met zo af en toe wat paars er tussendoor. Ik ben er in ieder geval helemaal happy mee! Hopelijk kan ik er weer een paar maanden tegenaan. 

My life at the moment 7

Het is alweer een tijd gelden dat er een "my life at the moment" update kwam. Dit was omdat mijn mobiel opgestuurd was voor reparatie en ik had het nooit verwacht, maar Instagram miste ik gewoon echt! Ik kijk er zo vaak op, doe inspiratie op en ik vind het leuk om te zien wat mensen bezig houd. Dus bij deze, een update! Dit keer niet een foto overload, Maar toch even een paar foto's omdat ik het zo heb gemist!

OOTD Winged eyliner

Ik blijf een liefde voor eyeliner hebben, ook al is het soms zo'n gepriegel! Gelukkig kwam ik een tijdje geleden op het blog van Jiami  een handig filmpje tegen. Waardoor ik nu mijn Winged Eyliner zonder al te veel gedoe kan aanbrengen. Toen ik dat voor mekaar had, besloot ik mijn kledingkast in te duiken. Opzoek naar de perfecte combinatie. En dat is gelukt, al zeg ik het zelf. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden. Lees verder om de rest van mijn outfit te zien..

Outfits van dag tot dag..

Mijn mobiel ging dood, wat baalde ik! Aangezien ik veel foto's had gemaakt die ik wilde bewaren. Gelukkig stonden ze op mijn SD kaart. Aangezien ik ze niet wilde kwijt raken besloot ik de foto's uit te zoeken en op de pc te zetten. Ik kwam foto's tegen waarvan ik mij af vroeg ; "waarom heb ik deze gemaakt?" Maar ik kwam ook veel outfit foto's tegen. Foto's van mijzelf, foto's van tijdschriften en foto's van getekende outfits. Ik vond het leuk om te zien dat ik zoveel met kleding bezig ben. Dat ik een aantal van deze outfits wilde showen. Doordat ze met mijn mobiel zijn gemaakt zijn ze van mindere kwaliteit, ik ben benieuw wat jullie ervan vinden. 

Favorieten youtubers

In ons wereldje, zo mag ik het toch wel noemen he? Komen veel youtubers voorbij. Want wie kent ze niet youtubers zoals Teske, Veracamilla en Beautygloss. Allemaal maken ze filmpjes op youtube en hebben ze een leuk blog. Maar er zijn ook veel youtubers die ik buiten het bloggen om heb "Ondekt" Ja, met mijn verrekijker en kompas. Nee, just kidding! Een aantal hiervan deel ik graag met jullie, misschien kennen jullie ze al wel, misschien nog  niet. Het is altijd leuk om wat nieuwe youtubers te ontdekken, tenminste dat vind ik. Nieuwsgierig geworden naar aan aantal youtubers die ik volg? kijk dan maar eens mee..

Shoplog "het is geen uil" bij de New Look

De V&D was niet mijn grooste vriend, en weet je waarom? Nergens in de buurt van mijn woonplaats zit er een New Look in de V&D. Dat kan handig zijn als je zuinig aan wil doen met je geld (wat wel eens nodig is) Maar als je dan een keer keihard wil shoppen, dan gaat het lastig worden. Ik had de hoop al bijna op gegeven, want welke V&D ik ook inliep, nergens was de Nwe look te vinden. Gelukkig ging ik een tijdje geleden met mijn vriend shoppen in Zwolle, Ik had nog een sprankje hoop, en die werd bevestigd toen ik de V&D in Zwolle in liep. Dankjewel Zwolle! Voor jullie geweldigde New look afdeling, ook als is het niet goed voor mijn portomonee. Ik heb een aantal leuke dingen kunnen scoren! Hebben jullie al eens inkope gedaan bij de New Look? Liefs Anouschka 

Movie Review "Verliefd op Ibiza"

De afgelopen dagen stond mijn timeline vol van facebook en dit keer niet over het weer, het aftreden van Beatrix of dat gtst niet op tv zou zijn maar het ging over de film "verliefd op Ibiza" schijnbaar was het een Big happening want toen ik naar "alles is familie" ging kreeg ik veel rare blikken. Wie gaat er nou naar een Nederlandse film? Nou, ik dus! En zo te zien is half Nederland al bij gedraait. Want er zijn nog maar weinig mensen die deze film nog niet hebben gezien. Ben jij een van die personen die de film nog niet heeft gezien? en wil je graag weten wat ik van de film vind. Lees dan snel verder..

Received Postcrossing

Laats zagen jullie al de kaart die ik verstuurde naar  Rusland . Deze is nog niet aangekomen. Maar gelukkig heb ik zelf alweer een aantal kaarten mogen ontvangen. Deze keer uit Rusland, Polen, Nederland en Denemarken! Heel erg leuk, want uit deze landen (op Nederland na) had ik nog geen kaarten ontvangen. Als jullie benieuwd zijn welke kaarten ik heb ontvangen kllik dan even door...

Velvet Nails

Velvet nails, wie kent ze niet? Ik heb ze al vaak voorbij zien komen op verschillende blogs. Maar Ik had het nog nooit uitgeprobeerd. Totdat ik het laats bij een vriendin zag. Ik vond het zo gaaf! Toen ik een paar dagen later bij Ganya langs ging, heeft ze mijn nagels gedaan. Wat een werk al dat velvet, maar wat een mooi resultaat! Er waren twee kleuren waar ik uit kon kiezen. Maar ik ging voor....